Пълна мистерия продължава да тегне около новия треньор на Локомотив (Пд) Георги Иванов. Вчера (сряда) Гонзо бе официално представен като наставник на „смърфовете", а днес си стегна багажа и напусна „Лаута".

От ръководството на пловдивския клуб официално обявиха, че всичко около Иванов ще бъде ясно в рамките на 24 часа. Предстои разговор между собственика на клуба Веселин Марешки и Гонзо,, които трябва да изяснят помежду си въпроси относно структура, организация и селекция в клуба.

Двамата не успяха да разговарят насаме вчера заради продължилата по-дълго време пресконференция и налагащото се отпътуване на Марешки по бизнес дела. Днес „черно-белите" тренираха сутринта, като заниманието бе водено от Георги Иванов.

„Няма такова нещо, Гонзо не е напускал. Сутринта той си води тренировката, която наблюдавах и от която останах впечатлен. Не е имало никакви разправии. Утре имаме среща с Иванов и Веселин Марешки в София", коментира почетният президент на Локомотив Христо Бонев.

„Гонзо е мъжко момче и каквото има да казва, ще си го каже. Мисля, че той и г-н Марешки ще се разберат", обяви пък административният директор Атанас Узунов.