Модната дизайнерка и носител на престижната награда "Дизайнер на годината" от Red Carpet Fashion Awards 2014 - Елена Манолкова изказа пълна подкрепа към новото начинание на своя съпруг Владимир, който стартира първата специализирана школа за вратари в София "Vladimir Manolkov Goalkeеper Training School".

"Безкрайно съм щастлива за тази нова крачка на съпруга ми във футболната му кариера, а именно основаната от него вратарска школа.

Смея да твърдя, че мъжът ми страшно много обича работата си и я върши професионално с любов към вратарския пост в тази велика игра.

Според мен, от гледна точка и на родител, специалицирани уроци за този важен пост - вратарския ще бъдат изключително полезни за децата и тяхното индивидуално развитие, като бъдещите футболни звезди на България, а защо не и по света.

Обожавам съпруга си се отнасям с респект към неговата професия и винаги ще го подкрепям във всеки проект, с който той реши да се свърже. Поздравявам го и много се гордея с решението му, като пожелавам на него и всички деца, преминали през тази школа, много успешни резултати, в които съм сигурна", коментира госпожа Манолкова.