Организаторите на празненствата по случай 100 години "Левски" дадоха пресконференция днес на стадион "Георги Аспарухов". Един от лидерите и говорител на днешния брифинг беше баскетболният треньор Константин Папазов. Той разкри и част от детайлите на 23 май, когато ще бъде отпразнуван вековният юбилей на "Левски" на Националния стадион "Васил Левски".

Билетите за сектор "А" ще струват 19 лева, а за сектор "В" - 14, за да се получи цифрата 1914, годината на създаване на "Левски". За сектор "Г" билетите ще струват 7,20 лева. "Връщаме историята, онази победа със 7:2 е донесла много емоции на хората. Искахме да вкараме символиката. Ние си носим кръста, както другите фенове пеят "Няма купа, няма титла..."Това е историята. Историята не може да заличи един от великите мачове на "Левски". Не търсим никаква провокация, искаме нашите фенове с тези символични цифри да бъдат още по-ангажирани за тази кауза. Не е в никакъв случай агресия, повече майтап", заяви Тити Папазов.

Тъй като клубът навършва 100 години билетите за сектор "Б" ще струват 10 лева. На всеки билет ще бъде изписано името и ЕГН-то на привърженика, за да може да бъде запазен за спомен. Освен символичната цена 7,20 лева за сектор "Г", "сините" ще напомнят за още един паметен мач - победата със 7:1. Ще има мач между отбора на "Левски", победил ЦСКА с този резултат, и фенове.

Цените за юбилея на "Левски":
Сектор "А" - 19 лева
Сектор "В" - 14 лева
Сектор "Б" - 10 лева
Сектор "Г" - 7,20 лева.
Ложи - 245 лева.

И тъй като не можем да избягаме от датата 24 май - 24.05. За феновете, които имат възможност, ложите ще струват 245 лева.