Стойчо Младенов ще се върне в най-скоро време в ЦСКА. Това обяви Александър Томов на днешната си пресконференция.

„Да ви кажа ли новината? До 10 дни, считано от днес, Стойчо Младенов ще се върне в ЦСКА. Казах! Няма да коментирам на какъв пост, възможно е и да е на ръководен пост", разкри Лупи.

„Не може да има гавра с треньор по такъв начин. Треньорът си е определен - Галин Иванов, помощниците му и Сашо Борисов, това са хората. Просто не искаме ЦСКА да бъде предавана отвътре", сподели още Томов.

„Ние се обръщаме към феновете, защото тук се прави гавра с нашия клуб. Кой зад кого стои няма да говоря, с конспиративни теории не се занимавам. Има подвеждане, те казаха, че стават собственици. В продължение на 1,5 месеца са получавали тонове информация за финансовото състояние на клуба", продължи той.

„Въпросът е кой ги е спрял фамилиите и защо се изчакваше до последно и се изтеглиха накрая. Как се намират четвърт милион за 1 ден?"

„Как да намалим заплатите, както те поискаха, като са подписани договори през 2013 година? Ние трябва да поддържаме някакво ниво. Да, сигурно някъде може да сме сгрешили, но аз съм решил да дам свобода на треньора", обяви още Томов.