Няколко футболни мениджъри се опитват да се домогнат до младата звезда на Хасково Димитър Алексиев. От ръководството на закъсалия в „А" група отбор разкриха, че конкретни оферти от клубове няма, но за сметка на това мениджъри се надпреварват да обещават солиден трансфер на Алексиев. Един от тях дори му е дал обет да го уреди за днешния съперник Левски.

Не е тайна, че от Берое също наблюдаваха младия футболист на живо и са повече от заинтересовани от правата му. В същото време играчите ще получат премии при успех довечера. Те се заканиха да продължат бойкота си, но след обещания от клубното ръководство парите да бъдат изплатени до 10 май, духовете се успокоиха. От отбора заради контузия ще отсъства единствено защитникът Кирчо Крумов.

„Левски не може да бъде подценяван. Независимо кои футболисти ще пусне Стойчо Стоев срещу нас, ние се готвим за пълен успех. Ще изисквам пълна мобилизация от играчите. След загубите на Марек и Локомотив (Пд) пред отбора се отваря шанс да се отскубнем от дъното и трябва да го използваме. Надявам се и публиката да ни помогне и феновете да дойдат на стадиона и да окуражат момчетата. Важното е да бием, другото не ме интересува", коментира треньорът Стамен Белчев.