Мнения след двубоя Спортинг - Спартак (Москва) (1:3) от група "В" на Шампионската лига.

Владимир Федотов (треньор на Спартак):Най-важното е, че успяхме да си осигурим място в турнира за Купата на УЕФА. Всичко е добре, когато завършва добре. С този мач може би отчасти компенсирахме лошия край на годината за нас. Завършихме първенството на Русия втори, с еднакъв актив с шампион ЦСКА. Рано останахме без шансове за класиране в следващия етап от Шампионската лига.

Футболистите ми се пребориха за правото да продължат участието си в евротурнирите. Наблюдавахме няколко мача на Спортинг и забелязахме проблеми в лявата им зона на защитата, от което се възползвахме. Спортинг не са слаб отбор, но в последните мачове имат проблеми, което налага да променят непрекъснато състава си. Това също ни помогна. Най-слабият ни мач в Лигата определено бе срещу Байерн (0:4). Срещу Спортинг пък изиграхме най-силния си двубой".


Паолу Бенто (треньор на Спортинг):
"Разочарован съм. Провалиха ни собствените ни грешки. Имахме своите възможности, а веднъж и гредата спаси съперника. Допуснахме през по-голямата част от двубоя противника да контролира мача и да реши всичко в своя полза далеч преди края на срещата".