В годината на вековния юбилей на Левски, от клубът на привържениците София - Запад чества своята 15-ата годишнина.

Ето и какво обявиха от фенклуба:

"От 1999 година досега извървяхме много дълъг и трънлив път - рамо до рамо с братята си по съдба и убеждение. Някои от нас се оттеглиха, други просто ги няма, трети се присъединиха по време на пътя, а четвърти сме заедно от самото начало.

В тези 15-години видяхме много, спечелихме не малко, но и загубихме доста. Това бяха бурни времена. Времена, в които израствахме. Времена, в които имахме и провали. Времена, в които се променяхме. Времена, в които не спряхме да вървим напред. Времена, в които си спечелихме много приятели и много врагове. Времена, в които накарахме всички да изпитват респект към нас.

Заслужаваше ли си всичко това? Категорично - ДА. Заради Левски, заради името ни, заради честта ни, заради приятелите ни, заради нас самите...
На 100-годишнината на любимия ни клуб дойде време за равносметка. Тя е много проста - нуждаем се обединение, за да ни има. Големи отделни групи от синята общност си подадоха ръка и загърбиха различията си в името на Левски.

Поставиха общите интереси над личното си его и собственото си виждане за бъдещето, осъзнавайки, че Левски ще е силен когато стане напълно единен.

Поради тази причина за нас, настоящите хората от София - Запад, ще бъде изключителна чест и огромно удоволствие да отбележим 15-ата годишнина на организацията в компанията на всеки един Левскар минал през клуба ни. Нашият, общ клуб - от основателите до последния приет наш член.

Всички до един сте поканени и сте добре дошли на 27-ми декември на партито по случай рождения ни ден. То ще се проведе на едно знаково и свято за нас място - в Спортен център „Сектор Б", който специално за целта ще бъде напълно преобразен и превърнат в „бална зала".

Партито започва в 21.30 в събота.

Събитието е планувано като грандиозно и ще се влиза срещу куверт, който може да бъде закупен от клуба на ул." Симеон" на символичната стойност от 20 лева. Дрескодът е строго официален. Хора по дънки и тениски няма да бъдат допускани. Идеята е да се съберем и видим в друга, различна от позната ни светлина.

За гостите от провинцията е осигурена нощувка в хотел на стойност 25 лева на човек", обявиха от София - Запад.