ЦСКА в „А" окръжна група до две седмици! Шокиращата новина разпространи ТВ7, която се позовава на свои сигурни източници. Огромните задължения на „червения" гранд, ще принудят клуба да започне участие в най-ниското ниво на българския футбол.

Според колегите, именно поради този факт,  БФС за пореден път отложи старта на Софийската регионална група. Той бе насрочен за 12-13 септември, но сега това ще се случи чак след 14 дни. Така ЦСКА ще поеме по пътя на друг именит тим Локомотив (София), който първо стартира във „В" група, а след фиаското с Касев и Льосков бе принуден да продължи съществуването си в СРГ.

Телевизията допълва още, че „армейците" ще заемат мястото на отказалия се от участие в първенството тим на Сокол (Бенковски).  Истина или не, новината със сигурност ще разконцентрира сериозно клуба от „Българска армия", който до момента се представя прекрасно както във „В" група, така и в турнира за Купата на България. Припомняме, че утре Божидар Чорбаджийски и компания ще узнаят своя опонент за 1/16-финалите на турнира.