Исмаил Иса отново е на дневен ред в селекцията на Левски. Бившият нападател на "сините" е вариант в нападението на тима. В момента той е свободен агент, след като не удължи договора си с молдовския Шериф (Тираспол), където отскоро играе друг кадър на 26-кратния шампион на България - вратарят Божидар Митрев.

До идеята Исмаил Иса Мустафа отново да сложи фланелката на Левски се стигна, след като "сините" удариха на камък с привличането на офанзивен футболист. В момента, броени часове преди началото на първенството, левскарите са без таран за старта на първенството, след като новото попълнение Атанас Курдов е без картотека.

Засега обаче Иса е резервен вариант за финалиста в турнира за Купата на България, според livesport.bg. На "Герена" водят преговори с двама чуждестранни нападатели, като очакват отговор от тях днес или най-късно утре.

Идеята е сделката да бъде финализирана в началото на следващата седмица, за да може Стойчо Стоев да разчита на евентуалния нов голаджия за домакинството на Литекс във втория кръг на "А" група.