Манчестър Юнайтед записа поредната си победа от турнето в САЩ. Рано тази сутрин шампионите на Англия се наложиха с категоричното 4:0 над сборен отбор от МЛС.

Едно от попаденията бе дело на българинът Димитър Бербатов, който започна в стартовия състав и бе в основната на повечето от интересните атаки на своя тим. Това бе и първи гол за Бербо от началото на подготовката на „червените дяволи".

Нашето момче започна мача на върха на атаката в компанията на Уейн Руни. В състава на сборния отбор пък личеше името на Дейвид Бекъм, който има зад гърба си 11 сезона с екипа на Манчестър Юнайтед.

Мачът в Ню Джърси започна открито и головите възможности не закъсняха. В 20-ата минута Юнайтед откри резултата след гол на Андерсон. В основната на попадението обаче бяха Бербатов и Руни, които на няколко пъти размениха отлични двойни подавания.

В края на първата част момчетата на Алекс Фъргюсън удвоиха преднината си, а този път в прегръдките на съотборниците си бе Джи-Сунг Парк. Азиатецът показа добра техника в полето и след като се справи с бранител на съперника майсторски матира и стража на американците.

В първите минути след почивката дойде и времето на Димитър Бербатов. При една от атаките българинът бе отлично изведен от Руни сам срещу вратаря. Митко прехвърли стража, топката се отби в горната греда, но при добавката прошка нямаше - 3:0 за Юнайтед и първи гол за Бербатов.

Крайното 4:0 оформи Дани Уелбек с хубав удар от 20 метра. Последната проверка на „червените дяволи" отвъд Океана ще бъде повече от любопитна - срещу Барселона.