Билетите за Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" няма да са толкова скъпи, колкото първоначално се очакваше.

Цените на пропуските са били обсъждани на едно от заседанията на Управителния съвет на клуба. Засега е ясно, че най-евтините от тях ще се движат между 20 и 30 лева. Те определено ще са доста по-скъпи от останалите за съоръжението.

В момента талон за сектор В на „Герена" струва 12 лева, а тези за сектор Б - 7 лева. Причината за по-високите цени е, че приходите от пропуски за тази трибуна ще отиват директно в строителя й. В момента Левски не плаща нищо за изграждането й, но след това няма и да получава парите от билетите за нея, докато не я изплати.

Клубът ще сключи и договор с известна верига ресторанти. Тя ще отвори гостилница в сектор А, ще отговаря и за кетъринга за ложите и ВИП боксовете. Почти сигурно централната трибуна ще отвори врати за мачовете от пролетния полусезон. Причината е, че ръководството на сините предпочита да я пусне в експлоатация едва след като бъде монтирана козирката й. Иначе се очаква сектор А да бъде готов през септември.

От следващото домакинство на Левски пък ще бъдат поставени специални турникети на входовете на стадион "Георги Аспарухов". Така в клуба ще знаят още по време на двубоя колко зрители има на съоръжението. Системата ще бъде готова за мача с Монтана. Той е на 15 август, събота, от 20:00 часа.