Бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев снощи изгледа на живо срещата на "червените" със Зимбру, завършила 1:1 на стадион "Васил Левски". Майкъла коментира двубоя и случващото се в клуба пред Topsport.bg.

"Видяхме много слаба игра от страна на ЦСКА, няма какво да се лъжем. Отборът можеше да покаже много повече. Лошото е, че не виждам качество в новите попълнения, само трима стават. Тежко ще е. Все пак бе първи мач, дано нещата се оправят с времето. Това не е лицето на ЦСКА, но ще се вдигнат. Вярвам в това", каза Илиев.

"Не е само ЦСКА. Видяхме какво се случи с Литекс. Ботев пък се измъчи срещу втородивизионни австрийци. За съжаление такова е лицето на българския футбол. Само Лудогорец е лъч надежда. Но в ЦСКА не може да привличат нови чужденци, още и още, а да са със съмнителни качества. И да има давата по 10-15 000 лева на месец. Апелирам да тръгнат по "В" и "Б" групите и да търсят момчета като Ивайло Чочев. Заплатите му в ЦСКА общо са 50 000 лева, толкова струва той на клуба, а вкара в касата милион", добави Майкъла.

"Преди мача със Зимбур се видях със Сашо Томов, поговорихме си. Той иска среща с мен във вторник заради плащанията. Аз съм спрял всичко от моя страна, проблеми на ЦСКА не искам да правя. Помагам, но там живеят в илюзия, че могат да продължават по този начин - с много чужденци за доста пари. Не става така, когато си в криза. Пожелавам успех на ЦСКА в Молдова. Ще бием Зимбру като гости", завърши той.