Новият изпълнителен директор на ЦСКА се казва Теодор Цачев, информираха преди минути колегите от livesport.bg.

Повече от ясно е, че за широката спортна общественост това е едно по-скоро непознато име.

Може би обаче точно в него се крие и причината за тайната визита на Александър Томов в сградата на Гриша Ганчев от преди няколко седмици.

Кой е Теодор Цачев:

Теодор Цачев е роден на 27.07.1966 г.

Той е бивш външнотърговски директор "Литекс Комерс" ООД и управител на "Васт Електрисити" ООД, където се занимава с (цитираме) "търговия с електрическа енергия".

Освен с официалния си предмет на дейност, фирмата осъществява дейност в покупката на стоки или други вещи с цел да препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната или чужбина, търговско представителство и посредничество, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни и други услуги, международен и вътрешен транспорт и спедиция, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква дейност със стоки и услуги, незабранени от закона.

Въпреки широкия си спектър на дейности, "Васт Електристи" е била с капитал в размер на едва 5000 (пет хиляди) лева, по време на получаването на своя официален оперативен лиценз, според официални данни, предложени от тогавашната ДКЕВР.