Ръководството на Левски подписа договор с нов спонсор, твърди "Тема Спорт". Преди дни "сините" са се разбрали с "Аква Темпус". Фирмата се занимава с инфраструктурно и хидротехническо строителство. Логото на компанията вече е било поставено на паната в залата за пресконференции в сектор "В" на "Георги Аспарухов".

Възможно е сътрудничеството с "Аква Темпус" да бъде свързано и с изграждането на сектор "А". Както е известно, в момента строителните работници правят хидроизолацията на трибуната и изграждат електрическата инсталация.

Припомняме, че наскоро Левски предоговори взаимоотношенията си с "Мтел". Телекомът ще поднови контракта си и може би ще налива малко повече средства на "Герена" в следващите месеци. От ръководството бяха влезли и в преговори с веригата ресторанти "Виктория", както и бензиностанции "ЕКО".

В момента първият отбор на "сините" е без лого на фланелките. В последно време клубът работи сериозно в посока намирането на нов сериозен спонсор. На този етап обаче преговорите вървят доста бавно, като едва ли ще се стигне скоро до разбирателство.