"Можеше да е значително по-тежко, но можеше и да е по-леко. Нямаме впечатления, не сме запознати с двата отбора.

Смятам, че шансовете да срещнем Тампере са по-големи, имайки предвид, че първенството на Финландия е по-силно и те имат добри резултати в него", заяви изпълнителният директор на Левски Наско Сираков.

"Въпреки това нямам почти някакви футболни впечатления от този отбор. Единствено знам, че е шампион на Финландия. Ще ги гледаме в двата мача помежду им. При всички положения Левски е в ролята на фаворит. В това спор няма. Убеден съм, че целта - задължително преминаване на втория кръг, ще бъде постигната.

По-добре щеше да бъде да играем срещу отбор, който не е започнал първенството си. Но и ние ще срещнем добри отбори по време на летния период и ще сме максимално подготвени за срещите от Шампионската лига", каза още Сираков.

"Предвиждаме на този етап домакинският ни мач да се играе на стадион "Георги Аспарухов". Ново попълнение в Левски може да се появи по всяко време. Стига да сме убедени, че ще ни свършат работа - както виждате, имаме и двама футболисти на проби.

Ние ще ги използваме в контролите и може след това да станат част от Левски", каза Сираков относно селекцията на "сините".