Главният акционер в ЦСКА Александър Томов ще има среща днес с останалите ръководни фактори в клуба от Борисовата градина, научиха колегите ни от livesport.bg.
На нея ще бъде взето окончателно решение за връщането на Джаксън Менди в ЦСКА. То ще бъде обявено на официалния сайт на 31- кратните шампиони.

Стойчо Младенов желае Менди в своя състав, тъй като французинът може да бъде използван на две позиции - централен защитник и ляв бек. От своя страна Александър Томов е готов да върне Менди на "Българска армия", тъй като бранителят поднесе извиненията си чрез декларация, а и в личен разговор с главния акционер и опрости дължимите му пари.

Единствената пречка Менди да облече червената фланелка е негативното отношение на част от феновете към играча. Към настоящия момент вероятността Менди да играе отново в ЦСКА е минимална, но след срещата днес и проблемите в "червената" защита при първия официален мач нещата може да се променят.

Менди е във Франция от събота и очаква обаждане от ЦСКА. Бранителят няма да играе за друг български клуб. Бившият играч на Литекс има няколоко предложения от чужбина.