Агентът на Златан Ибрахимович Мино Райола заяви, че нападателят на Милан не е в Париж и няма да минава медицински прегледи в ПСЖ днес, каквито информации се появиха.

Каквото и да се случва с най-интересната сага на трансферния пазар в последните дни, то няма да бъде изяснено днес, гарантира Райола.

Само преди няколко дни агентът на Ибра заяви, че двете страни са много далеч от сделката, тъй като има сериозно разминаване в личните условия на самия футболист, макар от Милан да са приели офертата, що се отнася до трансферна сума.

Тогава Райол дори използва сравнението, че Ибрахимович и толкова близо до ПСЖ, колкото Китай до Съединените щати. Днес обаче той смекчи значително тона и даде да се разбере, че сделката по-скоро е въпрос на дни.

"Ибрахимович не е в Париж и не минава медицински прегледи. Продължаваме да работим и ще дадем специална пресконференция, когато всичко е уредено", бяха думите на Райола пред медиите.

Новината идва малко след като агентът на Тиаго Силва Пауло Тониело заяви, че бразилецът също все още води тежки преговори за личните си условия с катарските собственици на ПСЖ и засега сделка няма.

По информация на "Л'Екип", Златан може да се превърне в най-скъпоплатения играч на света, прибирайки по 14.5 милиона евро на година за срок от три сезона.