Грандът на испанския футбол - Реал (Мадрид) не остави никакви шансове на домакина си в 4-ия кръг на Ла Лига - Депортиво, разгромявайки го с катастрофалното 8:2.

Хеттрик за гостите реализира звездата Кристиано Роналдо, по два гола добавиха Гарет Бейл и Хавиер Ернандес, а с едно попадение се отчете и Хамес Родригес.

"Белите" взеха инициативата още с началния съдийски сигнал и натикаха домакина си в собствената му половина.

Само след 4 минути игра Хамес можеше да открие резултата, но защитата на Супердепор се справи с атаката и неутрализира опасността.

Бранителите на Ла Коруня имаха още една възможност да спрат "бяла" акция, буквално изхвърляйки Карим Бензема от наказателното поле в 15-ата минута. Това обаче бе и всичко по-запомнящо се за тях, що се касае до изявите им в отбранителната фаза на играта.

В 29-ата минута Арбелоа центрира към Роналдо, който безпогрешно засече топката в мрежата за 0:1. 7 минути по-късно Хамес също записа името си сред голмайсторите, преди в 42-ата минута Роналдо да отбележи и втория си гол в мача, след изключително неприятна греша на вратаря на домакините, който се впусна в защитни действия, въпреки че пред него имаше налични бранители. Последва разбъркване, топката стигна до Роналдо, който я бутна в празната врата за 0:3.

След почивката нищо не се промени на терена, като Реал продължаваше с натиска си, въпреки вече убедителното предимство.

В 51-ата минута реферът все пак върна за минути домакините в мача, като отсъди единайсетметров наказателен удар в тяхна полза, за игра с ръка на Рамос в рамките на наказателното поле. Харис Медунянин бе точен от бялата точка, което обаче по-скоро само раздразни "белите".

С два бързи гола на Бейл и още един на Роналдо, Реал увеличи предимството си на 6:1, преди Точе да върне още едно попадение за Депортиво.

Привлеченият от Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес обаче се разписа на два пъти, оформяйки катастрофалното, умопомрачително 8:2, в полза на Реал (Мадрид).

Така "кралете" се върнаха на правия път в шампионата с едва втората си победа през сезона. Втора, но пък повече от впечатляваща.