Ювентус ще стартира преговори с Монако за нападателя Радамел Фалкао, който през настоящия сезон играе под наем в Манчестър Юнайтед. По всички обаче личи, че колумбийският таран няма да остане на „Олд Трафорд" след края на наема и вече се оглежда за нов отбор.

През април пък Ювентус и Монако ще се срещнат на два пъти, след като жребият за четвъртфиналите в Шампионската лига отреди двата отбора да се изправят един срещу друг. Според медиите в Италия, именно покрай дуелите шефовете на двата тима ще стартират първоначални преговори за евентуален трансфер на Фалкао в „старата госпожа".

От Юве обаче са категорични, че няма да плащат заплата на Фалкао, която той взима в момента в Юнайтед. Предполага се, че „червените дяволи" заплащат 12 милиона евро на сезон на колумбиеца, а клаузата за откупуване е 55 милиона евро.

Фалкао не е единственият футболист на Монако, от когото Ювентус се интересува. Според „Тутоспорт", шампионите на Италия следят изкъсо ситуацията с Кондогбия и Мартиал, които се представят впечатляващо от началото на сезона.