Защитникът на Черноморец (Бургас) Яни Пехливанов вече тренира наравно с останалите си съотборници и старши треньорът на "акулите" Димитър Димитров-Херо ще може да разчита на него за мача с Пирин (Гоце Делчев).

В среща от 35-ия кръг бургазлии посрещат изпадналия вече отбор на Пирин в събота, 26-и април, от 19.00 часа. Шансовете и на Черноморец не са особено сериозни за оставането им в елита, след като пет кръга преди края изостават на 7 точки от Локомотив (София), който заема спасителното 10-о място. Яни Пехливанов без съмнение беше най-добрият бранител на тима през целия сезон, а той се контузи още в първия пролетен мач с ЦСКА. От седмица насам вече тренира наравно с останалите и нищо чудно да се появи в някакъв етап от мача с Пирин ГД.

Още един централен защитник се връща обратно в строя и това е Траян Траянов. Той не игра в последните два мача заради контузия в коляното, като по същото време изтече и наказанието му от един мач. Тренировки подновиха Милен Гамаков, Крум Стоянов и Лъчезар Балтанов, които не играха в мача с Любимец.