Капитанът на националния ни отбор по футбол - Ивелин Попов, е получил предложение да се снима в петия сезон на хитовия телевизионнен сериал "Под прикритие", научи "Меридиан Уикенд".

В момента 26-годишният софиянец, който носи екипа на руския Кубан (Краснодар), обмислял офертата на своя близък приятел Мариян Вълев. Актьорът е може би най-колоритната фигура в лентата на БНТ, като присвои прозвището на своя герой - мафиота Росен Куката.

Според сценаристите Попето можел да бъде изключително полезен в сюжетната линия, защото поназнайва турски от престоя си в Газиантеп. Тези, които следят сериала, са наясно, че там се проследяват връзките на родните наркотрафиканти с аверите им от югоизточната ни съседка.

Досега в "Под прикритие" вече бе застъпена футболната линия. Бившият президент на Спартак (Варна) Николай Ишков, който е дипломиран актьор, изигра корумпиран бос. Героят му разясняваше на Иво Андонов (Захари Бахаров) схемите за уговаряне на мачове. Попов, който лекува счупената си по време на тренировка на националите преди евроквалификацията с Азербайджан скула, щял да бъде горещо приветстван в сериала от Кирил Ефремов. Заклетият левскар, който се въплъщава в образа на Близнака, е почитатели на Ивелин, който път премина през юношеската школа на "Герена".