Футболистите на Берое и феновете от националния фенклуб на старозагорския тим ще подкрепят баскетболния тим в първия кръг на Националната баскетболна лига. 

В събота възпитаниците на Любомир Минчев излизат срещу Балкан (Ботевград). Двубоят е от 18,00 часа в общинската спортна зала "Стара Загора".

През тази седмица има пауза в "А" група заради мачовете на националния отбор и играчите на Петър Хубчев нямат двубой от шампионата. Затова от футболния клуб са приели поканата на ръководството на баскетболния тим и се очаква играчите да заемат своите места в залата утре вечер.

Организация тече и в средите на СНЦ "Национален фенклуб Берое". Феновете ще проведат специална среща помежду си след двубоя, а преди това ще подкрепят баскетболистите на Любомир Минчев.
Вече са ясни цените на билетите за двубоите на Берое в Националната баскетболна лига. За деца и ученици до 18 години тя е 3 лева. Възрастните ще могат да наблюдават срещите срещу 5 лева. От този сезон обаче децата до 12 години ще могат да влязат в залата само с придружител.

В продажба са и абонаменти карти, които са на цена от 50 лева. Те ще важат за всички домакински срещи на отбора.

Всички приходи от продажбата на билети пък от Берое ще използват за развитието на детско-юношеската школа на клуба.