Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев сподели пред журналистите, изчакали го след края на двубоя от Шампионската лига с галактическия Реал (Мадрид), своите впечатления от срещата.

Сблъсъкът на Националния стадион завърши с минимален успех за гостите с 2:1, като българският шампион заслужаваше поне точката, а "кралете" получиха право да изпълнят 2 дузпи - едната спасена от Владислав Стоянов.

Ето какво коментира Домусчиев след мача:

"Явно все още не сме дорасли да се борим с лобито на големите тимове. Да, имам предвид, че съдията подкрепи Реал. И те самите можеха да видят това с очите си, вие също го видяхте.

Така е - съдбата винаги е с по-силните и по-смелите. Разбира се, че не се чувствам добре след загубата, но само защото смятам, че можехме да стигнем ако не до максимума, то поне до точката. Чувството е на тъга. Тъжно ми е, че не успяхме да зарадваме всички, които ни стискаха палци.

Видяхме един претъпкан стадион, който буквално се пръскаше по шевовете от хора, подкрепящи ни безрезервно. Благодаря на всички тях, както и на вас, че ме чакахте до толкова късен час. Ако знаех, щях да дойда по-рано и да ви уважа.

Всичко днес, цялата подготовка, кетърингът, организацията, обновленията по стадиона и т.н., ми костваха над един милион. Да, това е цифрата. Колко сме спечелили ли? Ами смятайте, вие можете".

Какво още каза Домусчиев за мача вижте ТУК!