Сдружение „ЦСКА Акционерите" се обяви в подкрепа на изпадналия в тежка криза волейболен тим на "червените". Александър Попов от години прави всичко по силите си, за да го има волейболния отбор на ЦСКА, но тази година ситуацията е изключително трудна.

Ето и обръщението на сдружение „ЦСКА Акционерите":

"Армейци,

Искаме да съобщим, че сдружение „ЦСКА Акционерите" е съпричастно към проблемите на ВК „ЦСКА" и тежката борба за оцеляване, която водят Сашо Попов и неговите момчета за да спасят клуба. След изявено желание на много наши членове да помогнем на ВК „ЦСКА" и проведена среща с Александър Попов, УС на „ЦСКА Акционерите" реши:

1. Да подпише спонсорски договор с ВК „ЦСКА", с който ежемесечно в клуба да влизат свежи пари;

2. На всяко тримесечие да се търсят нови начини за финансово подпомагане на ВК „ЦСКА";

3. Членовете на сдружение „ЦСКА Акционерите" да помагат на ВК „ЦСКА" с експертно мнение, препоръки, контакти и съдействие;

Искаме да припомним, че все още тече кампанията „100 сърца за ЦСКА", чрез която със закупуването на карта можете да подпомогнете ВК „ЦСКА". Ние като сдружение се включихме в тази инициатива и голяма част от нашите членове са горди собственици на такава карта.

„100 сърца за ЦСКА"

Сдружение „ЦСКА Акционерите" призовава всеки един привърженик на ЦСКА, който има възможност, да подкрепя отбора с присъствието си на мачове. Сашо Попов и момчетата трябва да усетят, че цялата „червена" общност стои зад тях и ги подкрепя. Няма по-достойно от това, да се бориш за спасението на любимия червен клуб!

С Вас сме момчета, САМО ЦСКА!".