Изпълнителният директор в оставка на Ботев Сава Савов реагира бурно пред Топспорт.бг за изформацията, че ДЮШ на "канарчета" е разформирована.

"Току що от Графа (село Граф Игнатиево) се върна Сашо Гаров - баща на капитана ни Илиян Гаров, който окоси стадиона за мачовете на децата в събота и неделя. Имаме четири домакинства, които ще се играят. Какви са тези глупости, че сме разпуснали школата. Може пари да нямаме за по-важни неща, но намерихме 40 лева УАЗ-ката и бензин за косачката. Детските ни отбори ще изиграят своите мачове. Това го гарантирам", Савов пред Топспорт.

Той каза още, че и представителният тим на Ботев ще проведе двубоя си със Спартак (Варна) в понеделник. Лично Савов е сключил споразумение с ръководството на БФС за погасяване на 41 хиляди лева от глоби на клуба. Футболната централа ще удържи тази сума от парите за телевизионните права, които в Ботев все още не са получени.

Нигериецът Маршал, който кара пробен период в тима, тренира с отбора и ще остане в Пловдив до края на седмицата, след което ще стане ясно бъдещето му.