Христо Янев остана доволен от успеха на ЦСКА над Балкан (Варвара) днес. Наставникът на "червените" похвали футболистите си за постигнатата победа с 2:0.

"Напълно заслужена победа. Щом побеждаваме, значи сме доволни. Имаме за цел да показваме различно лице в повечето мачове, но трябва да отбележим, че днес теренът не бе в добро състояние. Момчетата се стараха много, изпуснаха много положения. Заслужено победихме.

Трябва да разберем, че ако искаме мачовете да са по-приятни, трябва да вкараме ранен гол. Ние сме хора, не сме роботи. Очакваме срещу нас да се оказва максимум съпротива и повечето отбори го правят. Искаме да побеждаваме във всеки двубой, това е", каза Янев след срещата.

Относно зимната подготовка и селекцията треньорът поясни:

"Мислим за зимната подготовка, но ни предстоят три важни мача. Дали ще се разделим с Радой Божилов?! Твърде рано е да говорим. Всички дават най-доброто от себе си. Ще разберете за нашите планове след края на полусезона.

Всички тези млади момчета трябва да разберат, че когато защитаваме цветовете на ЦСКА, трябва да бъде перфектни", каза Христо Янев.