Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе гост в първото издание на новото предаване на TV7 - Sport7. Специалистът, който постигна шестата си поредна победа над големия съперник Левски, отговори на въпросите на водещите, като засегна всички актуални теми на "Българска армия".

Ето какво заяви Стойчо:

„Утрото винаги е по-мъдро от вечерта. Осмислихме много неща. Тепърва ще анализираме ситуацията си - както от мача с Левски, така и въобще. Ние сме отбор в развитие.

Изключително бе важна тази победа над вечния съперник. Знаете, че в нашия шампионат това са най-сладките за нас успехи. Толкова поредни победи могат само да ни дават самочувствие, че развиваме правилно отбора си", заяви Младенов.

"Аз към Левски имам специално отношение. Нямам какво да коментирам този отбор. Достатъчно проблеми си имаме, за да говоря за тези на другите.

На съдията с Левски му казах, че футболистът ни не бива да бъде санкциониран. Казах му, че не е прав и че бих го потвърдил пред цяла България. Освен това му казах, че знам защо наистина изгони Маркиньос. Изгони го, защото аз освободих кума му Илиян Василев от отбора. Заради това ми се е разсърдил, сигурно", завърши наставникът.