Ювентус оглави класирането в Серия „А". „Старата госпожа" победи Наполи с минималното 1:0 в голямото дерби на 25-ия кръг. По този начин торинци изпревариха „небесно сините" с една точка. Юве е с 57 пункта, а Наполи е с 56. 

В герой на вечерта се превърна Симоне Дзадза, който вкара единствения гол в мача, две мунути преди края на редовното време. Това бе 15-та поредна победа за Юве, който започнаха сезона по кошмарен начин.

Лошата новина за "старата госпожа" от тази вечер е контузията на Леонардо Бонучи, който се контузи и беше сменен принудително. Тепърва ще стане ясно колко сериозна е травмата на защитника и дали ще е готов за първия мач от осминафиналите на Шампионска лига с Байерн Мюнхен на 23 февруари.

Срещата в Торино започна равностойно. Първото по-сериозно положение бе в 35-ата минута, когато Елсеид Хисай центрира към Игуаин, но в последния момент Бонучи изчисти в корнер. След неготово изпълнение Раул Алабиол засече и Буфон с чудесна намеса спаси.

В 60-ата минута Погба намери Игуаин на границата на наказателното поле и той стреля точно под горната греда, но съвсем малко не му достигна, за да открие резултата.

В 88-ата минута Дзадза беше оставен да напредне и с мощен изстрел матира Рейна за крайното 1:0.