Румънската телевизия Dolce sport направи интере­сен репортаж преди днеш­ния реванш между Лудогорец и Стяуа.

Медията показа ин­тервюта с двама играчи на ЦСКА, които са носили екипите на отбори отвъд Дунав. Стражът Стоян Колев, който пази за Оцелул Галац (2008-2010), заяви, че Лудого­рец е много опасен отбор и на стелистите няма да им е никак лесно на "Васил Левски".

"Стяуа ще има тежък жи­вот в София. Отборът трябва да е много внимате­лен, защото Лудогорец е си­лен домакин. Тимът от Разг­рад се придвижва бързо от фаза защита във фаза атака. Рязко могат да сменят тем­пото и стила си на игра. По­казаха го в реванша с Партизан", каза Колев. Новият треньор на вратарите на армейците говори на доста чист румънски npeg Dolce sport. Милисавлевич, който е ри­тал за Васлуй (2009-2011), вярва, че краен победител ще е грандът от Букурещ.

"За мен Стяуа е по-добри­ят отбор. Той обаче не трябва да позволява на Лудо­горец да играе бързо и да вла­дее продължително топка­та. Един гол за Стяуа ще ре­ши мача. Българите трудно ще могат да върнат три по­падения", смята сръбският халф-бек на армейците. Кратко мнение даде и на­падателят на ЦСКА Серджиу Буш, който е уверен в успеха на Стяуа. В Румъния той е носил екипите на различни отбори - ЧФР Клуж, Корона, Газ Метан и Търгу Муреш.