Старши треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро коментира загубата с 0:2 пред носителя на Купата на Русия Локомотив (Москва).

„Доволен съм от моите играчи, времето тук е много топло, те дадоха всичко от себе си, трябва да подобрят играта в защита, имахме ситуации, липсваше ни завършващият пас. Тренираме по два пъти на ден и с времето мисля, че ще подобрим нашата игра”, коментира португалският специалист пред „Диема Спорт”.

Новите попълнения Джоди Лукоки и Андрей Препелица дебютираха през второто полувреме за Лудогорец. „Те имаха само една тренировка с отбора, не можаха да покажат най-доброто от себе си. Но носят голямо качество и ще го покажат в следващите игри”, сигурен е Рибейро. „Сисиньо тренира отделно засега, но ще почне да тренира с отбора. Върджил имаше болки днес, но за следващия мач ще бъдат готови и двамата, надявам се да играят добре.”

Що се отнася до тактиките, които изпробва, наставникът коментира: „Ще използваме тези две системи и предходните, ще видим коя е най-подходяща, но всички дават най-доброто от себе си. До 14 юли вече ще сме решили как ще играем – дали с двама напред, или не.” „Идват два много важни мача с два много добри отбора (срещу Спарта Прага и Зенит), предстоят ни дълги пътувания, но ще се справим и ще бъдем напълно готови за 14-ти”, уверен е Рибейро. Бразилският халф Лукас Саша, който изигра третия си мач с екипа на Лудогорец, допълни:

"Отборът на Локомотив беше много добър, нашият отбор даде всичко от себе си, не се получи, но най-важното е да бъдем готови до 14-ти." "Дяков е един страхотен играч, много ни помага, с него е много лесно да се играе, дава ни насоки." "Конкуренцията в никакъв случай не е лошо нещо. Ние всички играем и тренираме добре." "Предстоящите две контроли няма с нищо да се различават от тази днес, но ще дадем най-доброто от себе си."