Треньорът на Литекс Лауренциу Регенкампф размаха пръст на своите футболисти след равенството с Черно море във Варна. Румънецът очаквано не е доволен от това 1:1, но е с голяма вина за изпуснатите две точки, след като реши да пази футболисти за предстоящото дерби с Лудогорец.

Ето какво каза Реге пред медиите:

"Трябваше да променим системата и да започнем с трима в отбрана. Намираме се в труден период. Играхме с Черно море, идва мач с Лудогорец и две срещи с Левски. Надявах се, че днес играчите, които играят по-малко и са свежи, ще се представят по-добре. Не се получи и не съм доволен.

Съдията ръководи много слабо срещата - не даде червени картони, не отсъди дузпа за нас. Поне аз така видях нещата. Тези, на които не разчитаме толкова, не са готови още да са титуляри. Имаме 24 футболисти и всеки заслужава да получи шанс.

Играем на всеки три дни, имаме много трудна програма. Хубаво е, че днес не загубихме. Ако бяхме с най-добрия си отбор, щяхме да спечелим. Пуснах в игра много млади футболисти, исках да ги оставя да бъдат на терена до края, но мачът не ми позволи и се наложи да правя промени. 

Имаме преки мачове с Левски, има още много срещи до края на шампионата. Искам повече. Искам да сме първи, да играем с повече мощ. В момента не сме на това ниво, но идва зимната пауза. Ще направим добра подготовка и след това ще сме по-добри и ще покажем, че заслужаваме титлата. Стяуа? Не, в момента аз съм треньор на Литекс. Медиите трябва да работят и да произвеждат новини, но съм щастлив в Ловеч", каза той.