Бразилският нападател Неи не пристигна и снощи в лагера на ЦСКА в Холандия. Очаква се таранът да се присъедини към новите си съотборници днес или утре. Неи се забавил в Португалия, защото е имал разправия с бившите си хазяи, в чийто апартамент бе отседнал, докато носеше екипа на Навал.

Новината за поредното закъснение на голаджията вбеси спортно-техническият щаб на ЦСКА. При създалата се ситуация треньорът на "червените" Стойчо Младенов ще може да разчита на бразилеца само за контролните срещи с Коняспор и Бурсаспор, както и в евентуални проверки в последната седмица преди старта на първенството на 11 август срещу Литекс.

Младенов ще се опита да спаси турнира "Плейстейшън", който трябва да се проведе от 2 до 4 август. Засега единственият сигурен участник е Славия. След отказа на кипърския Етникос Ахна се оказа, че сърбите от Борац почти сигурно също отпадат. Младенов влезе във връзка с отборите, в които е работил в Гърция - Калитея, Верия и Кастория, както и с първодивизионния Шкода Ксанти. Целта е поне един от двата тима да се пусне в предстоящата надпревара.

Както "Топспорт" вече писа, ЦСКА ще се опита да си върне левия бек Ангел Йошев, който от миналата есен е в Локо (Пд). В плановете на "червените" влизат още двама бранители - Личков от Беласица и Александър Томаш от Черно море, който също е бивш футболист на "армейците".