Ивелин Попов коментира неприятната случка с Благой Георгиев, който наскоро реши да се увековечи във Вечния град. Българският национал и нападател на Спартак (Москва) даде мнението си за случая "Рим", при който халфът на Рубин (Казан) Георгиев бе арестуван от карабинери, защото с монета се опитвал да издълбае инициалите си на стена в Колизеума.

Спартак (Москва) приема Рубин в понеделник (3 август) от 19:00 часа българско време в последна среща от третия кръг в руската Премиер лига.

"Не, не ми е разказвал за това, но когато разбрах, се учудих. Винаги трябва да мислиш какво правиш. Но той в определена степен не е имал и късмет, че са го видели какво върши. Иначе нямаше да се случи нищо лошо", сподели Ивелин Попов в интервю за eurofootball.ru.

"Не мисля, че в Рубин ще са уморени, защото са имали по-малко време за почивка заради мача си в Лига Европа. Те победиха в него и настроението им преди нашия двубой ще е добро. При всички случаи точките ще вземе този отбор, който се представи по-добре", допълва националът.