Спортният директор на Левски - Георги Иванов даде специално интервю за предаването "Гол" на телевизия "България Он Еър".

Ето какво сподели Гонзо по "горещите" теми в "синия" клуб:

"Подписахме с Костадинов за две години. Трансферът е добър, защото кариерата му върви във възходяща линия. Желая му успехи с отбора ни. В опорната част от полузащитата мисля, че изграждаме добра сплав. Искаме да сме отбор, който е конкурентноспособен, но и се развива.

Няма шанс Аниете да се върне. Ако имаше такава възможност, аз щях да я използвам. Няма как да опровергавам всичко, което излиза по вестниците. Голяма част от информацията е спекулативна.

Левски не разполага с голям бюджет за селекция. В този момент най-важното нещо беше, че взехме лиценз. Говорихме с бъдещи, но и с бивши състезатели, разсрочвахме задължения, само и само да вземем лиценз.

Имам претенции към хората, които много говорят чрез медиите, но нищо не правят.

Годината, която идва, ще е много трудна, подобно на предишната. Трябва да погледнем напред във времето, за да предвидим какво ще стане. Без сериозни приходи ще е почти непосилно.

Много е трудно да стигнем това ниво, което искаме. Предлагаме малко пари, а търсим високо качество. Не е нормално и реално това. Трябва да има и компромиси и аз мисля, че хората го разбират това.

Бъдещето ще е съвместяване на опитни с неопитни състезатели, с юноши, чужденци и т.н. Феновете загубиха доверието у футболистите, към мениджърите, които водят чужденци и това не е хубаво.

Има половин заплата, която трябва да получат в отбора и една цяла, която да получат в администрацията. Трябва да сме прецизни, за да не правим грешки. Ще оправим нещата, аз съм оптимист".