Играчите на ЦСКА намериха грешника виновен за загубата от Лудогорец. Това обаче не е сбъркалият фатално при гола на разградчани Михаил Венков, а младият талант на тима Антон Карачанаков.

С отиграванията си в мача младокът побърка не само треньорския щаб, но и своите съотборници. Особено фрапантен бе пропускът на Карачанаков в продължението на мача, когато от непосредствена близост стреля силно над вратата. Отделно от това заради несъсредоточените си действия талантът провали и няколко отлични възможности за бързи контраатаки на ЦСКА.

Заради слабата му игра няколко от тарторите на отбора са му се нахвърлили в съблекалнята. Те го питали защо не играе както в предишните мачове, когато бе сред най-добрите в състава на Стойчо Младенов.

В ЦСКА подозират, че Карачанаков не дава 100% от себе си, тъй като не е получавал заплатата си от 5 месеца. Наскоро дори агентът му Лъчо Танев обяви, че заради липса на пари яде само шкембе чорба и хляб.

Със сигурност през тази седмица ще има разговор на четири очи между треньора Стойчо Младенов и младия футболист, твърди "Меридиан Мач".