Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че е възможно разделе­нието на А група на две плейофни полови­ни след изиграването на редовния сезон да отпадне. Преди годи­на тимовете бяха групирани на две седмици, а сега на две шестици заради нама­ляването на отбори­те в елита. Ако пред­ложението на боса на белите бъде прието, то съставите ще иг­раят три пъти по­между си - 33 кръга, като при третото завъртане домакинс­ко предимство ще има тимът с по-пред­но класиране.

"Предложих на Изпълкома плейофи­те да бъдат премах­нати. Но не сме гово­рили повече по този въпрос. Кога ще е следващото заседа­ние само Борислав Михайлов може да ви каже. Ако разделение­то на две шестици бъде премахнато, от­борите ще играят три път помежду си. Това е най-правилни­ят вариант. Видя се, че формулата с плейофите не е особе­но удачна. Втората половина реално не играят за нищо", ка­тегоричен бе членът на Изпълкома, цитиран от „Тема спорт”.

Президентът на Славия заяви, че тимът му е заслужа­вал да си тръгне и с трите точки от гос­туването на Черно море (1:1). "Доволен съм от играта. Надявам се, че момчетата ще продължат в тази по­сока", завърши Вен­цеслав Стефанов.