Най-добрият футболист на Левски през миналия сезон Антонио Аниете може да се завърне в клуба. Такива информации се появяват постоянно в последните дни. „Меридиан Мач" научи, че тази възможност съществува най-вече заради дълговата криза в Гърция.

Аниете направи име в южната ни съседка, след като преди да дойде на „Герена" стана голмайстор и футболист номер 1 на Втора дивизия с местния Ники Волос. Със силните си изяви в Левски се хареса и на много от водещите отбори в Гърция. Кризата обаче е спряла евентуален трансфер на Антонио поне за момента и това прави възможно връщането му.

В момента футболистът поддържа форма в Испания, където играе мачлета, заедно с други футболисти без договори. Подобни тимове за свободни агенти има в цяла Европа.

Очаква се, че съвсем скоро ще проведе разговор и с Георги Иванов, за да проучи каква е възможността да се завърне на "Георги Аспарухов". Вероятността това да се случи обаче не е голяма, тъй като спортният-директор е сърдит на Аниете заради скоропостижното му бягство от клуба след края на сезона.