Геят Кристиян от "Биг Брадър" потърси Валери Божинов след излизането си от Къщата, за да му се извини, че е опетнил името му.

"Аз познавам много хора с такова име! Валери Божинов – футболистът, не го познавам лично, нямам никакъв допир до него. Моят Валери Божинов е пластичен хирург. Не съм търсил провокация с това име – аз съм достатъчно забавен и атрактивен и мисля, че го доказах още първата вечер!", категоричен бе Кристиян.

"Казах, че съм спал с Валери Божинов – той си знае кой е. Те много медии го завъртяха, но така е монтирано, какво да направя!?", допълни още първият изгонен от шоуто.

"Те в Белград писаха, че Валери Божинов (футболистът – бел. авт.) е гей, но той е красив мъж, спор няма. Аз съм готов да се извиня на това семейство, без никакво притеснение", закани се Кристиян.

Действително, пред екипа на "Блясък", бившият участник потърси Божинов, но телефонът на играча бе изключен.

"Ще се свържа с него!", категоричен бе Крис - "Мога да му се извиня публично, на Валери Божинов. Ако Николета Лозанова е афектирана – ще й се извиня. Може да ми се обади – ще я уверя, че не съм имал връзка с нейния съпруг", успокои засегната г-жа Божинова.