Наставникът на София 2010 Бисер Хаздай сподели впечатленията си след мача с ЦСКА, загубен с 1:4 от отбора му за Купата на България. Той сподели, че е очаквал поражението, защото отборът му има още прекалено много работа.

„Така ще бъде още известно време със загубите, докато намерим най-доброто, с което да се противопоставим на съперниците. Имаме ще доста работа в тактически план, а и кондиционно имаме проблеми", сподели Хаздай пред Diema Sport 2.

"Ние сме новобранци, но се надявам, че с много работа около 6-7-8 кръг ще наваксаме и ще сме боеспособни. Имаме доста проблеми, виждате, че и момчетата допускат много тактически грешки."

"Ние сме аматьори, не тренираме редовно. Майк Кръстев получи схващане, затова го извадих. За мен най-важното е младият футболист да се развива и да го пазим."

"ЦСКА си е ЦСКА и винаги ще има респект към тях, особено във В група. Аз съм доволен от 20-те минути в края на първата част, когато бяхме равностойни. За да направиш 3-4 положения срещу тях и да вкараш само едно, няма как да успееш. Те играят футбол, тренирани са. Нашата каруца е съвсем различна от тяхната. Надявам се да се закрепим във В група", сподели Хаздай.

Специалистът е работил дълги години в Левски, но твърди, че този мач не е предизвикал тези емоции у него, както когато е водил "сините".

"Да си призная честно, нямаше такива емоции у мен срещу ЦСКА. Друга е емоцията, когато си с Левски срещу този съперник и чувството е съвсем различно. Още вчера казах, че не съм оптимист, точно каквото си представях, това се случи", завърши Хаздай.