Президентът на Славия Венци Стефанов потвърди, че тимът може да се подсили с бившия нападател на Ботев (Пловдив) Атанас Курдов. Босът на белите разкри, че вариант пред отбора е и бив­шият халф на ЦСКА и Левски Фелипе да Коща. Да Коща запали война между вечните врагове с преминаването си от „Армията" на „Герена" в началото на 2009 година.

„Споменаха ми за Фелипе да Коща, но засега все още няма нишо конкретно. Вариант е, но не ми е цел номер едно, имаме си Павле Попара и Чавдар Янков. Ако треньорите решат, че им е нужен и го искат в състава, може да го привлечем", сподели Стефанов.

„Разговарях през седмицата лично с Атанас Курдов, но още нямам отговор от него. Казах му какви са вариантите при нас, а той обяви, че иска да си помисли", добави президентът на Славия.

„По-добре да вземем по-малко играчи, но качествени. Не видях нишо, което да ме впечатли в контролата с Монтана, и затова освободихме всички, които бяха на проби", каза още Стефанов.

За днешната проверка с Видима в София от 18:00 часа пък се очакват на проби португалец, словенец и испанец. Възможно е за двубоя да дойде и котдивоарският бивш младежки национал Хамед Коне. За последно нападателят е играл в японския Гайнаре Тотори от Джей лига 2.