Пет "червени" фенски фракции застанаха зад абдикиралия на теория бос на ЦСКА Гриша Ганчев.

Фенклубовете от Козлодуй, Видин, Мездра, Оряхово и Разград излязоха с обща позиция за случващото се в клуба и застана безусловно зад проекта на бизнесмена.

"Декларация

От Сдружение "Червена чета Радецки" - клуб на привържениците на ЦСКА в град Козлодуй, подкрепена от фен клуб Видин, фен клуб Мездра, фен клуб Оряхово и фен клуб Разград.

"Ние, привържениците на ЦСКА от Козлодуй, Видин, Мездра, Оряхово и Разград, твърдо и безусловно заставаме зад г-н Гриша Ганчев, и потвърждаваме нашата позиция за възраждане на ЦСКА, декларирана от "Червена чета Радецки" на събранието, проведено на 04.10.2015г. на стадион "Българска армия".

Единственото място за най-великия български футболен отбор е в професионалния футбол. Категорично се разграничаваме от всякакви псевдо-моралисти, искащи да изпратят любимият ни отбор да играе по селски поляни. Това не e нашият ЦСКА. Нашият ЦСКА е този, който излиза на Армията с червените екипи, на които греят трите звезди, този, който се бори за шампионската титла и побеждава в евротурнирите! Това ни кара да полудяваме, защото ние сме армейците и безграничната ни лудост никога не умира.

Нашият отбор с цялата си славна история е в червените ни сърца. А сърцето никога не лъже и много боли когато е наранено.

Часът на истината настъпи! В момента пред ЦСКА има една единствена правилна посока. И тя е завръщане в професионалния футбол по най-бързия възможен начин. Започване от най-ниската футболна група е неприемливо и е равносилно на ритуално самоубийство.
Г-н Ганчев, Вие сте истински Армеец! Направете това, което е най-добре за ЦСКА и ще разберете колко много истински червени фенове са с Вас!"
.