Искахме и го постигнахме - над 50%-ва успеваемост на първите ни прогнози за мачовете от кръга в "А" група.

На 01.08 дадохме старт на една нова инициатива, според нас подходяща за повечето спортни медии. От началото на миналата седмица потребителите на сайта ни вече могат да се възползват от нашите аругментирани съвети и прогнози за предстоящите срещи от текущия кръг в българското футболно първенство.

Както вече подчертахме, не сте длъжни да се съгласите с нас и становището ни, като не претендираме и за 100%-ва успеваемост в предположенията си. Напротив - по-голям брой мнения и варианти, по-добре.

Нещо повече - и най-големите букмейкъри и бетинг специалисти в света рядко могат да се похвалят с над 65% успех в своите прогнози, така че сте свободни да приемете написаното като аргументирано мнение, а не като последна инстанция.

Ето какво предположихме за срещите от миналия кръг в "А" група, както и какво всъщност се случи:

Ботев (Пд) - Локомотив (Пд)
Прогноза: 2:2 (Х)
Реален резултат: Без победител в Дербито на Пловдив - 1:1 (Х)

Лудогорец - Левски
Прогноза: 1:3 (2)
Реален резултат: "Орлите" полетяха високо - 2:0 (1)

Славия - Черно море
Прогноза: 1:1 (Х)
Реален резултат: Всяко чудо за три дни - 0:1 (2)

Берое - Пирин (Благоевград)
Прогноза: 2:0 (1)
Реален резултат: Берое поведе в класирането - 1:0 (1)

Литекс - Монтана
Прогноза: 3:0
Реален резултат: Ловчанлии са под номер едно - 2:1

Равносметката: С точните резултати е ясно, че ще е доста трудно "налучкването", така че молим предимно да обръщате внимание на предложения знак (1/Х/2). Като за начало 3 от 5 не е съвсем лошо постижение, а и вече подчертахме, че няма как да гарантираме 100%-ва успеваемост.

Бел.ред.: Topsport.bg не носи отговорност за евентуални бъдещи загуби и негативи на своите читатели, решили да се възползват от предположенията ни, с цел лично финансово и каквото и да било друго облагодетелстване.