Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Венци Живков направи още интересни изказвания пред Topsport.bg за сегашното ръководство на клуба. Припомняме, че вчера човекът от „Титан" след дълго мълчание, нарече пред медията ни Александър Томов "молумник", а Александър Тодоров - "луд човек".

Живков добави, че явно председателят на Надзорния съвет на „червените" Томов много бързо е забравил раздялата му с клуба през 2008 г. Според думите на перничанина, сега Александър се опитва да бъде възприеман в ролята на спасител на клуба, но това няма как да стане.

„Явно г-н Томов или не помни, или просто не иска да има спомен от хвърлените по него бомбички и шишета с вода и бира при раздялата му с клуба. Тогава ние от "Титан" ги защитавахме. Явно не го заслужаваха... Сега бил спасител. Ама, моля ви се... Жалко за феновете, които му вярват и си дават и малкото пари за акции", заяви Живков.

„Обвиняват ни, че сме печелили от комисионни. Подписвали сме с играчи, минават два мача и после сме ги отпращали. Питам ви - мислите ли, че това има как да стане? Нали договорите са за минимум 6 месеца, а ние ей така ще ги гоним...".

Живков коментира и темата за Антон Карачанаков, който си тръгна по вина на клуба за неизплатени заплати.

„Болно ми е за Карачанаков. Момчето съвсем правомерно си тръгна, а сега го обвиняват в какви ли не грехове. Това са те - готови са да застанат срещу всеки и всичко", добави още Венци Живков пред Topsport.bg.