Елитният Пирин (Бл) търси централен нападател. Tова разкри пред радио Фокус собственикът на тима Николай Галчев. Според Галчев определено отборът на Петър Цветков изпитва проблеми в атака. Опитът да бъде привлечен аржентинския нападател Леандро "Бернаскони бе неуспешен, тъй като младият голаджия не показа нужните качества в котролите, които изигра и съвсем правомерно бе свободен, заяви Галчев.

"Няма да се правят трагедии от това, че има негативни резултати и ще търсим по-някакъв начин да решим проблема в атаката", коментира Галчев. Шефът на Пирин заяви още, че в момента се търси централен нападател, но това не означава, че няма да се разчита през пролетния полусезон на младите Веско Стойков (на малката снимка) и Калоян Стоянов.

Шефът на благоевградчани коментира още, че отборът заминава на подготвителен лагер в Гърция, именно заради хубавите терени, които предлага южната ни съседка. Според него техничните отбори не могат да покажат своя потенциал на тежките терени в България и това е основната причина ръководството на "зелено-белите" да избере тази дестинация.

Пирин заминава в петък за Халкидики, и ще бъде настанен в петзвезден хотел, който разполага и с отлични терени. Шефът на благоевградчани обеща да изгледа на живо контролата с Аполон (Каламария) на 13 февруари, която ще се играе на Олимпийския стадион в Солун.

Галчев заяви, че целите пред отбора остават непроменени и ще се гони класиране 6-8 място. Той ще се радва неговият тим да участва в международния турнир УЕФА - Интертото. "Доверието към старши треньора Петър Цветков е безприкословно и той ще продължи да води отбора и през пролетния дял на първенството", лаконичен бе Николай Галчев.