Новото попълнение на ЦСКА – камерунският вратар Даниел Беконо, и дошлия на проби в отбора сенегалец Муса Гай се присъединиха снощи към тима на ЦСКА, информира сайтът на "червените".

Двама завършиха процедурата си по изкарването на визи за Испания и успяха да се явят навреме за първата контрола на ЦСКА по време на зимната подготовка. "Армейците" излизат днес от 17,00 часа срещу Висла (Краков).

Наставникът на поляците Мачиеш Скорца определи състава, с който ще излезе в проверката, която ще се играе в испанското градче Олива.

Съставът на Висла: Мариуш Павалек, Диас, Клебер Далима, Аркадиуш Гловаски (капитан), Дариуш Дудка, Пьотр Брожек, Радослав Соболевски, Мауро Канторо, Марек Женчук, Павел Брожек, Жеан Паулиста

На полусезона в полското първенство Висла е на първо място в класирането. Отборът води с 10 точки пред следващия го Легия и по този начин много напомня за ситуацията на ЦСКА в нашия шампионат.

В състава на поляците правят впечатление имената на футболисти като Дариуш Дудка (трансферната му цена е 3 млн. евро), Марек Женчук (2,2 млн.) и нападателя Павел Брожек (2,6 млн. евро).

Още за ЦСКА: