От изминали събития на световната сцена - в музиката, футбола и киното, произлизат най-хитовите костюми, с които можете да блеснете на 31 октомври, на тазгодишния Хелоуин.

Забравете за стандартните герои, защото те определено не са интересни, а и едва ли някой би ви обърнал внимание, ако сте облечен като полицай или пък затворник, съветва "Хай клуб". След тази година се задава една нова ера в хелоуин-модата.

Номер едно сред най-хитовите предложения, които да използвате за празника, е лик на... Козмин Моци.

Макар Хелоуин да е американски празник, живеем в България. Първото място е отредено за легендарния футболист от Лудогорец Козмин Моци. Хиляди скандират името му, обличат тениски с образа му. За една нощ той се превърна в един от най-популярните спортисти у нас.

В интернет магазините се предлагат всякакви аксесоари с лика му. Със сигурност това ще е Хелоуинът, на който ще има най-много преобразени във футболисти със зелени екипи. Именно това ви трябва, за да бъдете Моци. Не забравяйте и да си нарисувате или залепите брада като неговата.

Футболната топка и снимка на коментатора Алекси Сокачев, която да държите в портмонето си, също са задължителни. Той е човекът, който се прочу с емоционалното крещене на името на румънския бранител.