Футболният анализатор на Topsport.bg Георги Илиев отново прикани треньора на ЦСКА Стойчо Младенов на открита среща, на която да бъдат изяснени отношенията между ветераните и наставника.

Според Майкъла, шефовете на клуба Александър Томов и Александър Тодоров си вършат работата добре, но Стойчо Младенов им тежи като воденичен камък Илиев подчерта, че не е получил покана за бенефиса на Велзиар Димитров на 7 септември, но е готов да си купи от ВИП-билети, за да помогне на клуба.

„Не съм получил покана от Томов или Тодоров за този мач. Иначе идеята е добра - така се прави, както и повторното пускане на акции. Но нека Томов гарантира,че получените пари ще отидат за ремонти за базата и за ДЮШ. Тогава гарантирам, че всички цесекари ще помогнат. Ако приходите от този мач с Металург са за юношите, веднага ще си купя два ВИП-билета, ако ще и да са по 1000 лева", отсече Илиев.

„Аз така или иначе съм си купил две карти за ВИП-а, имам фактура. И това въпреки че клубът ми дължи пари за ВИП-ложата, която бе ремонтирана за моя сметка, с пари от джоба ми. Не искам обаче непрекъснато да го повтарям това. Направих го, за да може стадионът да вземе лиценз", напомни Майкъла.

„Мисля, че Тодоров и Томов се справят добре. Проблемът при тях е само Младенов. Тока е и със Сдружението ЦСКА Завинаги. Главният човек, който вкарва ЦСКА в задължения е Стойчо, посредством безумните с иселекции. Чакмаков се справя отлично със Сдружението, само трябва малко по-добра комуникация с клуба - да им признаят разходите и да им дадат акции."

„ Нека в Борда на директорите на ЦСКА участват хора като Чакмаков, Манджуков, Галин Михайлов, Стойне Манолов, един адвокат и те общо да вземат решенията за бюджета и бизнеса. В момента заплати, премии, трансферна политика, всичко се определя от Младенов. Това е много погрешно. 500 000 евро са комисионните, дадени от ЦСКА по негово време. Нека Стойчо не коментира повече, защото имам доказателства - копия на документи и договори. Така че да спре да говори, защото той фалира на няколко пъти клуба", напомни Илиев.

„Пак предлагам среща между ветераните от едната страна - Томанов, Якимов, Жеков, Пенев, мен и т.н и Стойчо и собствениците от другата. Нека това стане пред медиите и пред хора от фенклубовете, за да се разбере веднъж завинаги каква е истината. И да се разбере, че ние не сме против Младенов, както той говори, а само против грешната му политика. Искам да ни кажат как и с какво пречим на ЦСКА? Ние сме зад гърба на ЦСКА и ще им помогнем с каквото пожелаят. Стига Стойчо е говорил, че бил спасител на ЦСКА, а ние сме били гробокопачи. Предложете му тази идея, пък дано приеме", завърши Майкъла.