Футболистите на Миньор Пк отказаха да тренират Вчера и поставиха под голяма въпросителна срещата от поредния кръг на Югозападната В група срещу Места в Хаджидимово. Жълто-черните трябва да гостуват утре от 14:00 часа.

Недоволството сред играчите е породено от забавени възнаграждения за месеците август и септември. Ако до срещата дължимите пари не бъдат изплатени, Вероятността мачът да не се състои е голяма.

От близо месец недоволството в съблекалнята на Миньор расте, а провалената тренировка вчера не е първата. Чуковете бойкотираха занимание и в навечерието на срещата със Сливнишки герой в Сливница, но тогава те излязоха на терена и спечелиха с 2:1. Най-лошото в случая е, че напрежението се отразява върху тренировъчния процес и формата на отбора, който все още има реални шансове да се пребори за първото място и промоция в Б група. В момента възпитаниците на Валери Дамянов са само на 3 точки от лидера Оборище Панагюрище.

Ако чуковете не пътуват за Хаджидимово в неделя, наредбата предвижда служебна загуба 0:3, а от актива на тима ще бъдат отнети и 3 точки. Освен това клубът ще бъде глобен и с 600 лева. Пари се очакваха от общината, но засега те се бавят и това създава напрежение в отбора.