Бившият футболист на Лудогорец и настоящ на ЦСКА - Неманя Милисавлевич, коментира пред сръбското издание „Спорт" шансовете на Партизан срещу „орлите". Както е известно двата отбора се срещат в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Миналата година, отново на същата фаза, българският първенец се разправи с „гробарите". Според Милисавлевич обаче тази година ще бъде различно и Партизан има в пъти повече шансове.

„Партизан има по-големи шансове срещу Лудогорец тази година. Лудогорец не започна добре сезона. Нямат победа вече три поредни мача, а това вкара напрежение в тима. Играят несигурно и загубиха от новак на старта на първенството.

Уверен съм, че този път Партизан има значително по-сериозен шанс да спечели. Един от най-големите проблеми на българите е реализацията на положенията. Както и преди година, целите пред тима са влизане в групите на Шампионската лига и титла. С оглед инвестираните средства и класата неизпълнението им ще се приеме като катастрофа.

Лудогорец разполага с много добри индивидуалности, но не се чувства комфортно, когато не води играта и е подложен на напрежение. В такива случаи допускат много грешки. Затова Партизан трябва да е агресивен и да пресира съперника", коментира Милисавлевич.