Трима бразилски футболисти са задържани и в момента се намират в I РПУ. Това са играчите на ЦСКА Маркиньос и Фелипе Машадо, както и Лусио Вагнер от Левски. Съседи на Машадо са се оплакали от вдигнат шум и полицията пристигнала на мястото и арестувала тримата играчи.

Причината за арестите на тримата е бил годежът на Машадо с приятелката му Алини Перейра. На гости им били Маркиньос със съпругата си, както и Лусио Вагнер със своята жена и 2-годишното им дете.

Първоначално от полицията предупредили събралите се купонджии да намалят шумотевицата, но това не станало. Последвал и арестът на всички в апартамента, сред които и трите съпруги на футболистите. При случката Вагнер и Маркиньос оказали съпротива на органите на реда, за което със сигурност ще понесат последствия. Полицаите от своя страна също упражнили сила върху играчите, като при инцидента има и счупен телефон.

"Наистина Маркиньос и Машадо са задържани. Повече информация сега не мога да ви дам. Това което знаем, е че са били на семейна сбирка със съпругите си. Клубът ще излезе с позиция за случилото се. Очакваме същото и от Левски. Замесен е и техен играч. Всеки, който наруши закона, трябва да носи последствия", заяви за "Топспорт" пресаташето на ЦСКА Иван Такев.